Hotelul a fost construit în anul 2001, cu suprafata totala 120000 mp, ultima renovare - 2015. Hotelul dispune de un corp principal de 6 etaje Palace Building si 5 Villas de 2 si 3 etaje.
Hotel Website: www.sirene.com.tr/

Descriere

Hotelul a fost construit în anul 2001, cu suprafata totala 120000 mp, ultima renovare - 2015. Hotelul dispune de un corp principal de 6 etaje Palace Building si 5 Villas de 2 si 3 etaje.


Localizare

Sirene Belek Golf este situat la 25 km de aeroport, la 40 km de centrul orasului, la 6 km de localitatea Kadrie, pe malul marii.


Categorie

5*


Tip masa

Ultra all inclusive


Website

https://www.sirene.com.tr/


Facilitati hotel

Facilitatile hotelului Sirene includ mai multe piscine in aer liber, un spa cu piscina interioara si terenuri de tenis.

La restaurantele hotelului, oaspetii pot gusta mancaruri mediteraneene, sud americane si turcesti. Hotelul ofera 4 restaurante a la carte, 2 restaurante  de tip bufet si 6 baruri.

La hotel se pot practica numeroase sporturi acvatice, inclusiv schi nautic, jet ski si surfing. Copiii se pot distra la mini club, unde exista o piscina cu doua tobogane si o discoteca in aer liber.

Oaspetii pot beneficia de un masaj relaxant la centrul spa de la Sirene Belek, care include si o sauna, o baie turceasca, un centru fitness si facilitati de aerobic.

Hotelul Sirene Belek ofera permanent un serviciu de transfer la clubul de golf din Antalya.


Facilitati camere

Camerele cu aer conditionat ale hotelului Sirene Belek au un interior modern, Toate camerele au televizor cu ecran plat, minibar si birou. Unele camere au si o camera de zi separata.Camere in allotment cu reconfirmare in termen de 48h de la rezervare! *Economy/Promo Rooms (sau orice alta denumire similara) – sunt camere limitate ca număr, au perioade de vânzare diferite și beneficiază de reduceri speciale. Ele oferă aceleași condiții de cazare ca restul camerelor din ofertă, doar că, în unele situații pot apărea anumite inconveniente cum ar fi: poziționarea în zone nefavorabile (de exemplu: clădiri anexe, parter, pe colț, etc.), pot avea dimensiuni mai mici, fără balcon sau pot avea vederea obstrucţionată.

vezi mai multe

Alege tipul calatoriei